Avlyser Vi synger julen inn

27.11.20

Da har vi – kirkeverge og kantorer – truffet den vanskelige, men eneste riktige beslutning: VI SYNGER JULEN INN 2020 blir avlyst.

Dette skjer etter vi har gjennomlest «Smittevernveileder» fra KA – Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter, herunder DEN NORSKE KIRKE.

Dette sammenholdt med regjeringens anbefaling, der det ble sagt i pressekonferansen onsdag 25. november d.å., at nåværende restriksjoner forlenges i 3 uker, til og med 16. desember; så mener vi ikke – dersom man i tillegg bruker sin sunde fornuft – vi kan forsvare å arrangere VI SYNGER JULEN INN i inneværende år.

I stedet må vi håpe og be til, at vi kan trå til med full musikk i 2021.

Vi ønsker dirigenter og korister en fin adventstid og en gledelig og velsignet jul, og beklager ennå engang VI SYNGER JULEN INN blir avlyst.

Fredag 27. november 2020

Sør-Varanger Menighet