Informasjon om aktiviteter

5. søndag i treenighetstiden

Neiden kirke kl. 11:00

Høymesse. Nattverd. Ved vikarprest Lars Inge Magerøy og organist Henning Holm

OBS! Begrensninger på antall personer tilstede i kirken. Det vil bli ført smittesporingsprotokoll ved inngang.

Søndag 5.juli 2020

5. søndag i treenighetstiden

Bugøynes kirke kl. 16:00

Høymesse. Nattverd. Ved vikarprest Lars Inge Magerøy og organist Henning Holm

Offer til lokalkirken

Søndag 12. juli 2020

6. søndag i treenighetstiden

Kirkenes kirke kl. 11:00

Høymesse. Nattverd. Dåp. Ved vikarprest Lars Inge Magerøy og organist Henning Holm.

Offer til lokalkirken

Konfirmant 2021

Påmelding for konfirmant 2021 er åpnet.

Se vår hjemme side for mere informasjon ,ring menighetskontoret eller send en mail til kirken.no.

Menighetskontorets åpningstider:

Menighetskontoret er åpent hverdager fra kl 10:00 til kl 14:00. Det vil være mulig å besøke kontoret, men med begrensninger for max antall personer til stede samtidig.

Det er å foretrekke at man ringer kontoret på tlf 78977570 eller sender epost til kirken@svk.no