Åpent foredrag i Kirkenes kirke

07.11.18

Lørdag 10. november kl 15:00 til 16:30

Hvordan kan vi som kirke lære hverandre å tro med kroppen?

Åpent seminar i regi av Sør-Varanger menighet med Liv Hegle, prest og leder i Areopagos Norge, i menighetssalen i Kirkenes kirke.

Religion og åndelighet kommer tilbake midt i en sekulær tid.

Ulike trosposisjoner lever side om side. Hvordan kan vi være kirke i en slik tid?

Kroppens betydning for troen har endret seg radikalt og mange er på leting etter trospraksiser som kan gi fordypning og styrke gudsrelasjonen. Undervisning, praktisk øvelse og konkrete tips.

Om Areopagos:

Den kristne organisasjonen Areopagos arbeider med livssynsdialog, religionsstudier, kristen trospraksis og å vise nestekjærlighet gjennom bistandsprosjekter. Areopagos arbeider i Norge, Danmark, Hongkong og Kina.

Sør-Varanger menighet har siden 2016 hatt misjonsavtale med Areopagos om støtte til dagsenterprosjektet Home of Grace i Nanjing by i Kina.