Neiden kirkeforening.

19.04.18

Neiden kirkeforening ble stiftet i 1946, siden krigens ødeleggelse ikke hadde gått forbi kirkebygg. Formålet skulle være «Kirkehusets utsmykning og tilsyn med kapell, inventar og kirkegårdens vedlikehold - slik at alt i og omkring kirken til enhver tid har vakkert og verdig utseende».
Kirkeforening har stått på i alle år med dugnader ved Neiden kirke, har samlet penger til kirkenes interiør og reparasjon av kirkelig inventar. Foreningen stiller opp med kirkekaffe etter gudstjenesten. Frivillige stiller også opp som kirkevert under sommeråpen kirke slik at turister kan besøke denne perlen, som er del av den nasjonale arven.
Hvis du vil være medlem og bidra, meld deg inn, betal medlemskontingent og/ eller møtt opp på medlemsmøte 1. onsdag i måned. Medlemskontingent er kr 100.
Du kan også bruke VIPPS #25318 Neiden kirkeforening.
Neste møte er den 2. mai 2018 på Grendehuset kl. 18.00.
Ta med kontanter til loddsalg!
😊

31.05.18  Sommerkonsert