Ordinasjonsgudstjeneste for Torbjørn Brox Webber

25.01.17

Ordinasjon av Torbjørn Brox Webber

22. januar 2017 ble Torbjørn Brox Webber vigslet til prest. Ordinasjonen fant sted i Svanvik kirke under ledelse av biskop Olav Øygard. Kirkenes kirkekor ledet menigheten i sang.

Øvrige medvirkende var:  Menighetsrådsleder Frode Berg, Sokneprest Einar Aksel Rånes Fagerheim, Fungerende prost Hans Erik Holm, Menighetspedagog Kathrine Jahre,  Førsteamanuensis Bernd Krupka (Kirkelig utdanningssenter i nord), Kantor Alla Sukhomlina, Professor Trygve Wyller (Det teologiske fakultet, UiO).

Etter håndspåleggelse og bønn for ordinanden konkluderte biskopen:

«Så erklærer jeg at du er rett kalt prest i vår kirke, med den myndighet og det ansvar som hører til ditt hellige kall, etter Guds ord og vår kirkes ordninger.

Kjære menighet. Sammen har vi overgitt denne vår medkristne til Gud og bedt om velsignelse over hans gjerning. La oss ta imot ham i kjærlighet, fortsatt bære ham fram for Gud i våre bønner og stå sammen med ham i forsoningens tjeneste.»

26.02.19  Kirkevalg 2019