Superonsdag

28.02.17

Velkommen til superonsdag

Middag i kirka

Lyst til å spise middag sammen med andre familier?

Ta med litt egen mat og del den med andre på menighetens Superonsdag 1. mars. Alle som er sultne på middagsmat og fellesskap; bli med på Superonsdag! Vi starter i menighetssalen på onsdag fra kl 16. Superonsdagen er et tilbud i regi av Sør-Varanger menighet til både familier og enslige, og til alle aldre. Vi tar med oss litt mat hver, så deler vi og spiser vi sammen. På menyen står også musikk og sang, spill og lek i menighetskjelleren, og annet. Vi ønsker å gjøre Superonsdagen til et samlingssted for både mat og aktivitet. Kanskje har du noen forslag til aktivitet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi legger opp til at Superonsdagene er en fast ordning, arrangert den første onsdagen i hver måned. Velkommen!

Sted: menighetssalen, Kirkenes kirke

Tid: kl 16-18, onsdag 1. mars