Konsert Maria Arredondo og Torstein Sødal Kirkenes kirke 27. september kl 19:00

14.09.16

Billetter kr 250,-, Barn kr 150,-

Billettsalg ved døra og på https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=1308&arrnr=4961645

Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested.

- Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de to artistene.

Når de drar ut på årets høstturne, vil de nemlig ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen  Kom Sommarvijnn  sammen med Maria Arredondo.

- Dette er en vakker sang som jeg virkelig gleder meg til å synge. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Hammerfest til Fauske på denne turneen, ville gjøre dette til en helt spesiell opplevelse for meg, sier Maria.

På det øvrige repertoaret står viser, musicals, gospel-låter m.m. og noen av disse framføres sammen med lokale kor fra de 18 stedene de besøker.

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noen du kjenner vil være med Maria Arredondo  på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av  Kom Sommarvijnn.

Sangprøven (helst på video) sender du i meldingsboksen til denne facebooksiden: https://www.facebook.com/MATSNNT/?fref=ts   Merk posten med det lokale spillestedet, for eksempel «Hammerfest».  Artistene vil deretter velge ut bidrag. Bidrag som sendes inn på andre nettsteder, vil ikke bli vurdert.

Innsendingsfrist: 3 uker før konsert.

For intervjuavtaler kontakt:
Artistguiden, Bjørn Terje Bråthen  tlf: 64840990/90185102/bt@artistguiden.no

Om artistene
Maria Arredondo
 er godt kjent både som popartist og musikalstjerne, og har vært aktiv i en årrekke. Maria har utgitt seks album og tolv singler.

Torstein Sødal blir sett på som en av Norges beste, mannlige sangere, og solgte til gull med sitt debutalbum. Han ble også nr. 2 i norsk MGP i 2008.

Foto: Rolf-Ørjan Høgset

26.02.19  Kirkevalg 2019