Maria Arredondo og Torstein Sødal på turne i Nord Norge 2016 med lokale kor

23.06.16

Konsert i Kirkenes kirke 27.september 2016

Det er allerede gått 15 år siden Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hit’er på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Konserten er som sagt i en kirke, men som artistene selv sier: "Kirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra musikals, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» - Romsdal budstikke
«Magisk Maria» - VG, etter premieren på The Sound of music

Billeter fås kjøpt her: