Takker for dugnadsinnsats

17.06.16

Det har vært arrangert dugnader på flere av kirkegårdene i Sør-Varanger

Menighetsrådet ved leder Frode Berg ønsker å takke for innsatsen til alle som har deltatt på kirkegårdsdugnader. Lokale foreninger og frivillige har arrangert dugnader på gravlundene i Neiden, Pasvik, Tårnet og ved Kirkenes kirke. Det er positivt at lokalbefolkningen bidrar til at gravlundene er ryddige og pene. Samtidig oppfordres alle til å være med på å holde gravlundene fine i sommer og hele året, ved å bruke avfallsdunkene. Dersom dunkene er fulle bes det om at avfall tas med bort fra gravlundene. Menighetsrådet har i flere år gjennomført rehabilitering av kirkebyggene. Nå framover vil gravlundene stå for tur. Det vil si at rehabilitering av gravlundene vil starte opp, og folk vil merke at etterlengtede utbedringer vil skje litt og litt.

26.02.19  Kirkevalg 2019