Lunsjkonsert

08.04.16

Lunsjmusikk

Kirkenes Kirke

Kirkenes kirke gjenopptar tradisjonen med Lunsjmusikk på torsdager, og starter opp igjen torsdag 7. april og fortsetter hver torsdag om ikke det kolliderer med andre kirkelige handlinger.

Lunsjmusikk arrangeres på skift av menighetens kirkemusikere Alla Sukhomlina og Henning Holm.

Lunsjmusikk på torsdager, begynner kl. 11, og vil ha en varighet av 20-25 minutter, og der er gratis inngang. Men – der vil være anledning til at gi et bidrag til menighetens øvrige musikalske arrangementer.

Lunch music
Kirkenes Church

Kirkenes Church revives the tradition Lunch Music Thursdays, we start up again Thursday 7 April and continuing every Thursday unless it collides with other church events.

Lunch Music arranged in shifts of church organists Alla Sukhomlina and Henning Holm.

Lunch Music Thursday, begins at 11pm, and will have a duration of 20-25 minutes and there is free entrance. But - there will be an opportunity to make a contribution to the church's other musical events.

Henning Holm

Sør-Varanger menighet