Ledig stilling som kirketjener

09.01.15

Ledig stilling som kirketjener - vikariat 100% stilling

Sør-Varanger menighet er en flerkulturell og opplevelsesrik menighet. ”Åpne dører” er menighetens bærende visjon. Hovedkirken ligger i Kirkenes, i tillegg betjener vi fem vakre kirker plassert rundt i bygdene. Gudstjenestene er høydepunktet og kjernen i det kristne fellesskap. Vi søker en kreativ, engasjert og fleksibel medarbeider til stillingen som kirketjener i Sør-Varanger menighet med evne og lyst til å legge til rette for og videreutvikle arbeidet knyttet til de kirkelige handlinger i våre gudshus.

Krav til søkere:

• Relevant utdanning og praksis.
  • Gode samarbeidsevner
  • Må disponere bil og ha førerkort klasse B
  • Forståelse for kirkens verdier og formidling
  • Den som tilsettes må fremlegge tilfredsstillendepolitiattest (barneomsorgsattest), jfr Kirkelovens § 29
  • Medlemskap i Den norske kirke

Stillingens innhold

• Klargjøring og tilrettelegging i forbindelse med gudstjenester, kirkelige handlinger og aktiviteter.
  • Foreta nødvendig tilsyn og mindre vedlikehold av bygninger, inventar, kirkekunst og kirketekstiler
  • Sørge for renhold og tilgjengelighet.
  • Tjeneste i alle menighetens kirker må påregnes med hovedbase i Kirkenes Kirke.
  • 5 dagers arbeidsuke hvorav arbeid 3 av 4 søndager i forbindelse med gudstjeneste inngår i tjenesteplan. Arbeid på søndag og helligdager kompenseres med fridag på ukedag.

Andre viktige forhold:

Vi søker en person som kan arbeide selvstendig. Personlig egnethet og erfaring vil bli vektlagt.

Perioden det søkes vikar for er fra 1. mars 2015 til 29. februar 2016.

Betingelser:

• Lønn etter ansiennitet i følge gjeldende avtaleverk.
  • Spørsmål kan rettes til kirkeverge Wenche Dervola, tlf. 78 97 75 78 eller e-post wmd@svk.no
  • Søknad med CV sendes til Sør-Varanger menighetsråd postboks 264, 9915 Kirkenes innen 1. februar 2015.