Konfirmasjon i Sør-Varanger menighet

Konfirmant i kirken?

Velkommen til konfirmasjon i Sør- Varanger menighet.

Det sendes årlig ut invitasjon til alle som er døpt i Den norske kirke. Påmelding skjer digitalt, informasjon om påmelding vil også legges ut på hjemmesiden.

Dåpen er forutsetningen for å bli konfirmert. Dersom du er døpt andre steder enn i Sør Varanger trenger vi en kopi av dåpsattesten din, den må leveres til oss. Dåpsattest får du ved å henvende deg til kirkekontoret på stedet du ble døpt. For de som ikke er døpt, kan  likevel følge undervisningen, så fremt du blir døpt innen den avsluttende konfirmasjonsgudstjenesten. Dette avtales ved påmelding.

Usikker?

Du kan selvfølgelig starte på konfirmasjonsundervisning og se hva det er, før du bestemmer deg for om du vil konfirmeres eller ikke.

Konfirmasjonsundervisningen:

Undervisningen foregår tirsdager eller torsdager fra kl. 15.-18. i perioden fra september til mai/juni.

• I Kirkenes kirke for Kirkenes konfirmantene og Bjørnevatn konfirmantene.
  • På Pasvik skole for Pasvik konfirmantene.
  • I Bugøynes kirke for Bugøyneskonfirmantene.

Det blir også undervisning lørdagen før fasteaksjonen i april.

Leir:

Det blir konfirmasjonsleir på Svanhovd en helg i januar, med undervisning og gudstjeneste. Foreldre må sette av helga til skyss, være nattevakter og deltagelse på gudstjeneste.

I Sør-Varanger menighet er det en egenandel på kr.1800,- for konfirmasjon.