Konfirmasjon

Konfirmasjon i Sør-Varanger menighet

Er du konfirmant? eller forelder?

Konfirmantåret starter med foreldremøte, samling for konfirmantene og presentasjonsgudtstjenester.

Viktige datoer for foreldre og konfirmanter:

Bugøynes konfirmanter:
Informasjonsmøte torsdag 24.august kl 17.00
Presentasjonsgudstjeneste i Bugøynes kirke 3.september kl. 12.00.

Bjørnevatn konfirmanter:
Informasjonsmøte tirsdag 5.september kl 18.00 på Bjørnevatn skole
Presentasjonsgudstjeneste for Bjørnevatn og Kirkenes i Kirkenes kirke 10.september kl.11.00.

Kirkenes konfirmanter:
Informasjonsmøte torsdag 7.september kl 18.00 i Kirkenes kirke.

Pasvik konfirmanter:
Informasjonsmøte torsdag 14.september kl 18.00.
Presentasjonsgudstjeneste i Svanvik kirke 17.september kl. 11.00 for Pasvik konfirmantene.

Alle medlemmer i Den Norske Kirke får tilsendt brev i posten med informasjon før sommeren. Man mottar et avtaleskjema som man må ta med på foreldremøtet og levere inn der.

Påmelding til konfirmasjoner skjer digitalt på https://minkirkeside.no/Sorvaranger en nettside som presenteres på hjemmesiden og i brev.Du følger linken og vil motta en kode pr sms. og så fyller man inn alle opplysninger i skjemaet.

Videre er det undervisning, og deltakelse på gudstjenester, totalt 8 gudstjenester gjennom konfimantåret.

I januar er det konfirmantleir, og i mars vil det være samtalegudstjeneste.

I mars er det også fasteaksjon, da deltar konfirmantene på undervisning, gudsjeneste og innsamlingsaksjon. Foreldrene bidrar også på innsamlingsaksjonen, som vanligvis er på en tirsdag. Dato og info kommer.

I mai-juni er det konfirmasjonsgudstjenester.

Les mer om konfirmasjon i Den norske kirke her.

Konfirmasjonsdatoer i 2018:

Neiden 13. mai 2018